divendres, 29 d’agost del 2014

ESCOLA VERDA

L'11 de maig de 2007, a l'escola se'ns va recompensar l'èxit del treball portat a terme per tirar endavant el projecte de voler ser ESCOLA VERDA. 
Poder ser Escola Verda ha suposat i ha de continuar suposant un esforç per part de tothom i que en cada una de les nostres accions es vegi que ja som ESCOLA VERDA. Tenim el distintiu renovat de l'abril de 2012 fins el 2015.

Per tant hem de voler que es continuï millorant el consum d'aigua,llum, calefacció, reciclatge i hem de ser capaços de comprometre'ns a aplicar les diverses accions per reduir el consum i continuar fent la recollida selectiva.
Dia a dia anem treballant per a fer el màxim de sostenibles les nostres actuacions. Tots i totes podem fer molt pel medi.

Ens van concedir la placa i per celebrar-ho vam fer la FESTA VERDA. Però també sabem que aquest distintiu que ens van otorgar ens continuarà exigint, esforç, treball i il.lusió per continuar treballant en la cura del medi ambient i poder conviure amb bones relacions i enteses entre tots els que formen la comunitat educativa i també amb les diferents institucions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

escola doctor robert