divendres, 29 d’agost del 2014

PROJECTES D'ESCOLA


La nostra escola està adherida a la coordinació 0-12 dels Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya.
Trobem indispensable la renovació pedagògica i és objectiu prioritari per nosaltres, la reflexió i millora constant de la tasca educativa.


Continuació del PROJECTE D’INNOVACIÓ DE COEDUCACIÓ
Volem educar per la igualtat des de la diferència.
Cap a una escola no sexista: de la sensibilitat a la igualtat.
L’escola ha decidit sumar el concepte de coeducació al de l’escola verda que en aquests moments dirigeix la pràctica mediambientalista del centre.
Considerem que la relació amb les persones forma part del concepte d’ecologia social i que, per tant, el lligam comunicatiu entre els homes i les dones és bàsic per definir una bona xarxa de relacions amb l’entorn.

PROGRAMA D’ESCOLA VERDA
Tenim un laboratori de ciències que ens permet desenvolupar projectes basats en la investigació i la recerca científica.
A la nostra escola, des de fa molt anys, hem près una opció decidida pel treball a favor dels valors d’estima i respecte cap a l’entorn natural i des de fa alguns cursos hem completat i concretat en el Pla d’Acollida aquest concepte més global d’ecologia, no solament lligada al medi natural sinó relacionada íntimament a la xarxa social.
Som escola verda des del 2007.


PROJECTE D’INNOVACIÓ DE LLENGÜES ESTRANGERES
Un tresor per la vida: quatre llengües en acció.
Ens proposem assegurar un bon nivell de la nostra llengua incardinant les altres tres llengües en situacions d’ús i comunicació (castellà, francès i anglès).
PROJECTE DE DIRECCIÓ

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

escola doctor robert